Βαθμολογία

Εκεί θα πάνε τα χρήματα του Βλαχοδήμου

Μεγάλη ανάσα αναμένεται να πάρει ο Παναθηναϊκός από τα χρήματα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Φυσικά αυτά δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο για να τακτοποιηθούν τα πολύ μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, όμως, θα δώσουν μία παράταση.

Ο παίκτης υπενθυμίζεται ότι ταξίδεψε για τη Λισσαβώνα για τις τελικές υπογραφές και από την πώλησή του οι «πράσινοι» αναμένεται να πάρουν άμεσα 1.500.000 ευρώ για να τακτοποιήσουν κάποιες εκκρεμότητες.

Ένας από τους όρους είναι να πάνε κάποια χρήματα τόσο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο όσο και στον αδερφό του Παναγιώτη, ενώ από εκεί και πέρα το μεγαλύτερο ποσό θα δοθεί στη δόση μέρους των συμβολαίων του Οκτώβρη και σε μισθούς για το προσωπικό. Θα απομείνουν κάποια χρήματα και εκείνα θα πάνε σε οφειλόμενους διακανονισμούς.

Τέλος, να σημειωθεί πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν θα αποχωρήσει ο Βλαχοδήμος τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι. Οι δύο ομάδες θα συζητήσουν και πάλι σε λίγο καιρό. Ο παίκτης, πάντως, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα θεωρώντας πως τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει και φανέλα βασικού, αφού το καλοκαίρι μπορεί να αποκτηθεί και άλλος τερματοφύλακας.