Βαθμολογία

Μπλατσιώτης: «Έχουμε όρεξη για δουλειά»

Οι συνεντεύξεις συνεχίζονται στον Χανιά-Κισσαμικό... Οι Κρητικοί έχουν αποφασίσει να μιλούν οι παίκτες τους ο ένας μετά τον άλλον προκειμένου να συστηθούν έτσι στο φίλους της ομάδας και την Τετάρτη (11/10) ήταν η σειρά του Πρόδρομου Μπλατσιώτη. Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έκρυψε πως υπάρχει όρεξη για δουλειά από εκείνον και τους συμπαίκτες του. Οι περισσότεροι, άλλωστε, είναι αρκετά μικροί ηλικιακά με όνειρα και φιλοδοξίες και τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Αναλυτικά:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σου στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτήν την ομάδα. Μόλις έμαθα ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα ήμουν πολύ θετικός και εντέλει είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά σαν πόλη;

«Μόλις ήρθα στην ομάδα είδα ότι υπάρχει ωραίο κλίμα, οργάνωση και όρεξη για δουλειά. Τα Χανιά είναι μια πόλη πανέμορφη και προσφέρει σε ένα ποδοσφαιριστή όλα τα εφόδια που χρειάζεται».

Η ομάδα διαθέτει ένα αρκετά νεανικό σύνολο. Τι δυνατότητες πιστεύεις ότι έχει;

«Είναι αλήθεια ότι ο μέσος όρος της ομάδας είναι μικρός. Αυτό έχει περισσότερα θετικά πάρα αρνητικά, βοηθάει εμένα που είμαι από τους μικρότερους στην ομάδα και βλέπω ότι τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά».

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα μέσα από τις προπονήσεις και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».