Βαθμολογία

Στην παράταση τα κατάφερε ο Δωτιέας, 2-4 τον Πύρρο (PICS)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που κράτησε την αγωνία μέχρι τέλους διεξήχθη την Τετάρτη (11/10) στο γήπεδο της Γαλήνης ανάμεσα στον Πύρρο και τον Δωτιέα Αγιάς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, παρόλα αυτά η ομάδα του Γιώργου Λιάπη έπρεπε να φτάσει στον έξτρα χρόνο για να πάρει την πρόκριση από τον μαχητικό Πύρρο (2-2 κ.δ., 2-4 παρ.).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δωτιέας ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και πίεζε, κέρδισε αρκετά φάουλ και κόρνερ και στο 40’ σε μία αναταραχή της άμυνας ο Μαρούδης έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 (αυτογκόλ).

Στην επανάληψη ο Πύρρος μπήκε περισσότερο δυνατός και έτσι στο 55’ ο Μούρης με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα τη σέντρα έκανε ο Υφαντής, την κεφαλιά ο Φλέγγας σε κενή εστία για το 1-2. Όμως στο 70’ ο Πύρρος με τον Βάσσο έφερε το ματς στα ίσα, όταν έκανε το πλασέ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 90’ για τον Δωτιέα, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Ντακούλας όμως έδιωξε την μπάλα ο Νίκου. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Στο 99’ καλό σουτ του Χαϊδούδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 103’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη και το 2-3 για τον Δωτιέα. Πάλι στο 107’ ο Πύρρος θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Μούρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 108’ ο Τσιρογιάννης έκανε τη σέντρα και ο Τσατσαλίδης το σουτ και το τελικό 2-4.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Νίκου, Βαρσάμης (88’ Κάτσης), Χαϊδούδης, Καψαλός, Μαρούδης, Κάτσας, Βάσσος, Πότσης, Λεσάϊ (54’ Νικούλης), Τσίλης (50’ Μούρης), Μήτρος (78’ Βελής).

Δωτιέας Αγιάς (Γιώργος Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ριζούλης (99’ Μούσιας), Γούτος Ν. (55’ Τσιρογιάννης), Τσακάλι, Φλέγγας, Ντελής, Τσατσαλίδης, Ντακούλας (91’ Τσαγκαλάς), Χαλάτσης, Υφαντής, Μπέτσιος (97’ Παπαδόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Καραγιάννης Παραφέστας.