Βαθμολογία

«Δε γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς...»

Ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της ΕΕΑ, προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τα μέλη της Επιτροπής που παραιτήθηκαν, τους λόγους που δε λειτουργεί η επιτροπή και τι θα γίνει αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικά.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5:

«Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς τους δύο που παραιτήθηκαν. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να συγκληθεί και να λειτουργήσει η Επιτροπή. Δεν υπάρχει περίπτωση δικαστικοί να τους αντικαταστήσουν, ο κ. Μαζαράκης και ο κ. Ζώης δεν είχαν προσωπικά προβλήματα και παραιτήθηκαν. Οι συνταξιούχοι δικαστικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες του για 50 ευρώ το μήνα και για αυτά τα χρήματα θα τους κοπούν το 60% της σύνταξης. Αντί να τους βγάλουν μια λογική αμοιβή, δικάζουν 15 υποθέσεις την εβδομάδα, τους κόβουν και τη σύνταξη.

Τα υπουργεία πρέπει να βρουν λύση για να τους δώσουν μια αξιοπρεπή αμοιβή και να μην τους κόβεται η σύνταξη. Η Football League ξεκινάει σε 8 εργάσιμες μέρες, πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να ξεκινήσουν να παίζουν χωρίς πιστοποιητικά, λίγοι φάκελοι είναι πλήρεις. Στους περισσότερους φακέλους υπάρχουν αρκετές ελλείψεις. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικά και ελεγχθούν οι ομάδες μεταγενέστερα τότε θα πρέπει να μηδενιστούν στους αγώνες, που έπαιξαν όσες δεν είχαν ελλείψεις στους φακέλους. Δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχει έλεγχος».