Βαθμολογία

Πρόκριση με ανατροπή για το Μαυροβούνι (PICS)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε την Τρίτη (10/10) το Μαυροβούνι κόντρα στου Αγίου Αναργύρους. Η αξία της πρόκρισης είναι μεγαλύτερη αφού η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου έχανε με σκορ 0-2 και κατάφερε να γυρίσει μέσα σε λίγα λεπτά το ματς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν το πρώτο ημίχρονο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα των Αγίων Αναργύρων. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στην ανάπαυλα με το υπέρ τους 0-1 και μάλιστα στο 46’ έκαναν και το 0-2. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με τρία γκολ μέσα σε λίγα λεπτά πήραν μια μεγάλη πρόκριση. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή στο ίδιο γήπεδο για τον θεσμό του πρωταθλήματος αυτή τη φορά.

Στο 3’ κεφαλιά του Παλάσκα έδιωξε από κοντά ο Παυλόπουλος. Στο 22’ ο Μπακαρτζής με ωραίο τελείωμα και ύστερα από αδράνεια της άμυνας έκανε το 0-1. Στο 34’ κεφαλιά του Μαντζαφούλη η μπάλα πάνω από την εστία. Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Δάσσιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει σε χαμένο τετ α τετ. Στην επαναφορά της μπάλας ο Κολοβός έκανε νέο σουτ όμως ο τερματοφύλακας μπλόκαρε.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Δάσσιος με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2. Στο 55’ ο Παλάσκας κατέβασε ωραία τη μπάλα, έδωσε στον Ακριβόπουλο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Η ισοφάριση ήρθε στo 58’ από τον Μπάγκα Δ. με ωραία κεφαλιά. Η ανατροπή έγινε στο 63’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριάντη και κακή εκτίμηση του Παυλόπουλου.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Καραποστόλης, Μπάγκας Δ. (83’ Νότας), Σάπιος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης, Τριάντης, Παλάσκας, Μπαντζέλας Ν., Πεζής (46’ Αθανασίου), Ακριβόπουλος (92’ Ριζόπουλος), Μπάγκας Αρ.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Παυλόπουλος, Παναγιώτου, Σταυροθεόδωρος (36’ λ.τ. Κολοβός), Κουμπούρας (77’ Κατσογιάννης), Αμαρλαριώτης Θ. (86’ Αμαρλαριώτης Μ.), Δάσσιος, Μητρακούλης (61’ Ευαγγέλου), Μούμος, Παύλου, Μπακαρτζής, Τσιφλίζογλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μπουρονίκος, Δημεράς.

*Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Αγίων Αναργύρων κ. Γιάννης Κυρμιτζόγλου υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση.