Βαθμολογία

Λεβέντης για αλλαγή φύλου στα 15

Η χώρα μπαίνει... σε περίοδο ανωμαλίας, ανέφερε από την Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας για το θέμα της αλλαγής φύλου.

Όπως εξήγησε, «για εμάς ότι ο Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα – τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια, μας βάζει σε περίοδο ανωμαλίας».

Η Ένωσης Κεντρώων είπε, αναφερόμενος στο δικαίωμα αλλαγής φύλου, ότι είναι υπέρ του να τους δώσουν συντάξεις, εργασία, να τους στηρίξουν, «αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε».
Η Ελλάδα, τόνισε δεν πρέπει να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες. «Ηθικές αξίες δεν αντιγράφουμε. Η Ελλάδα διδάσκει ηθικές αξίες», σημείωσε.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε πως δεν είναι κατά τη γνώμη του σωστή η διαδικασία που προωθεί η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας «ψυχασθένεια» την περίπτωση των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών, κάνοντας τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να αντιδράσει έντονα.

«Το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα. Δεν είναι πράγματα ωραία αυτά», είπε κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απευθυνόμενος στον κ. Βούτση που καθόταν στο προεδρείο της Βουλής.

"Ωραία είναι" του απάντησε ο κ. Βούτσης.
"Να τα χαίρεστε" ανταπάντησε ο κ. Λεβέντης.
"Τα χαιρόμαστε" του είπε ο πρόεδρος της βουλής.
"Ντροπή σας. Αν είναι ωραία να τα κάνετε στον περίγυρό σας" τόνισε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε: "Πήρατε την εξουσία με 35%, τι είστε δικτάτορες; Αγνοείτε την εκκλησία, τους πάντες".

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η Εκκλησία δεν θέλει να αναμειχθεί στην πολιτική, ωστόσο σημείωσε πως θα πρέπει να σέβεται η κυβέρνηση τις ηθικές αξίες.

πηγή: protothema.gr