Βαθμολογία

Μασούρας: «Καλύτερη η εικόνα μας με Φυντάνη»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Έλα να μάθεις» με τον Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας.

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας που είναι καλύτερη από όταν επέστρεψε ο Ηλίας Φυντάνης, μίλησε για την απόδοση του στο φιλικό με τον Άρη, ανέφερε ότι όνειρο του είναι να παίξει στην Εθνική, στις διαφορές της Λάρισας με την Πάτρα μιας και αγωνίστηκε στη Παναχαϊκή, ενώ έκλεισε τα λεγόμενα του αναφέροντας ότι στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίζουν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μασούρα:

Σε ερώτηση για το φιλικό με τον Άρη και αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του είπε:

«Δεν θέλω να μιλήσω μόνο προσωπικά για μένα. Σαν ομάδα από την στιγμή που ήρθε ο κ. Φυντάνης έχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα όπως και με τον ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα ήταν ένα φιλικό παιχνίδι δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, αλλά και πάλι ήμασταν καλοί και σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε ένα γκολ. Όσον αφορά εμένα πιστεύω έκανα ένα καλό παιχνίδι, πήρα ρυθμό καθώς είχα καιρό να παίξω ενενήντα λεπτά, κοιτάμε πλέον Παναθηναϊκό».

Σε ερώτηση για το αν είχε φτάσει στο σημείο να αποχωρήσει από την ΑΕΛ δήλωσε:

«Όταν έχεις καιρό να αγωνιστείς θες και εσύ να πας κάπου, σε μια άλλη ομάδα για να παίξεις».

Σε ερώτηση για τον Ηλία Φυντάνη και αν τον γνώριζε ανέφερε:

«Ναι, τον είχα προπονητή στη Παναχαϊκή. Όταν έρχεται ένας άνθρωπος που σε ξέρει και τον ξέρεις, αυτό σου ανεβάζει τη ψυχολογία και όταν σε βάζει να παίξεις η ψυχολογία εκτοξεύεται στα ύψη».

Σε ερώτηση για το αν είχε παράπονα από προηγούμενους προπονητές τόνισε:

«Όχι παράπονα, απλώς δεν είχα λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Περασμένα ξεχασμένα δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω σε αυτό».

Σε ερώτηση για το που θέλει να φτάσει ο ίδιος, με δεδομένα και τα καλά λόγια του Αλέξη Κούγια όταν ήρθε στην ΑΕΛ είπε:

«Σίγουρα όταν ο πρόεδρος μιλάει με τέτοια λόγια είναι ότι το καλύτερο. Όνειρο για μένα είναι να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα, τίποτα παραπάνω».

Σε ερώτηση για την Παναχαϊκή, την Πάτρα και κοινά σημεία ή διαφορές με την πόλη της Λάρισας και την ΑΕΛ δήλωσε:

«Όταν ήμουν στη Παναχαϊκή ο κόσμος δεν υποστήριζε με θέρμη την ομάδα όπως εδώ. Η ΑΕΛ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δυο κύπελλα, η Παναχαϊκή δεν έχει πάρει τίτλο. Διαφορετικά οι δυο πόλεις σίγουρα γιατί εδώ ο κόσμος είναι μόνο ΑΕΛ, ενώ στην Πάτρα ο κόσμος υποστηρίζει και τις άλλες ομάδες».

Σε ερώτηση για τα προσεχή παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πλατανιά τόνισε:

«Σίγουρα πάμε να μην χάσουμε και γενικά να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί μας λείπουν οι βαθμοί».

Σε ερώτηση σχετικά με τους συνεχείς τραυματισμούς ανέφερε:

«Όταν σε δυο ματς βλέπεις να τραυματίζονται οι δυο βασικοί στόπερ ο ένας με διάστρεμμα, ο άλλος με θλάση τότε δεν μπορείς να μην πεις ότι είσαι άτυχος».

Σε ερώτηση σχετικά με την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται είπε:

«Ξεκίνησα να παίζω στο κέντρο δεξιά, μετά λόγω αναγκών ο κ. Σπανός στη Παναχαϊκή με έβαλε δεξί μπακ, όπως και ο κ. Ντόστανιτς. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω και στις δυο θέσεις. Στην ομάδα νέων έχω παίξει και σαν επιθετικός και σαν εξτρέμ».

Τέλος σε ερώτηση για τον κόσμο της ΑΕΛ δήλωσε:

«Θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο γιατί αγαπάει την ομάδα και το έχει δείξει όποτε τους χρειαστήκαμε ήταν μαζί μας. Τώρα αν έχουν κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα από την ομάδα, αυτό δεν επηρεάζει στο να μας στηρίξουν και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ