Βαθμολογία

Κινδύνεψε η ζωή παίκτη του Ατσαλένιου

Το κυριακάτικο σοκαριστικό γεγονός στον Ατσαλένιο με τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Βέρμπη στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω, έχει και συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Παναγιώτης Χαμαλάκης, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Βέρμπη (του οποίου γύρισε η γλώσσα χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες) συνέχισε στο ματς, αλλά λίγα λεπτά μετά αισθάνθηκε ζαλάδα και έγινε αλλαγή.

Ο κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μετέβη στο Βενιζέλιο νοσοκομείο όπου βρέθηκε μπροστά σε μία σοκαριστική ανακάλυψη: σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, υπέστη κάταγμα στο κεφάλι, ενώ έχει και αιμάτωμα, το οποίο αν δεν υποχωρήσει τις επόμενες μέρες τότε θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση!

Ο Χαμαλάκης, βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αν και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και την καριέρα του. Οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά οι συγγενείς του βρίσκονται στο πλευρό του, ελπίζοντας πως σύντομα αυτή η περιπέτεια θα είναι μία άσχημη ανάμνηση.

πηγή: prismasport.gr