Βαθμολογία

Σελιώνης: «Να πέσουν οι τόνοι από όλους μας»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Έλα να μάθεις» με τον Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης.

Ο κ. Σελιώνης αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα της ΑΕΛ λέγοντας ότι θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι από όλους, να υπάρχει μια κοινή συνεργασία ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής, ενώ όπως δήλωσε οι παλαίμαχοι θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και στα καλά και στα στραβά.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Σελιώνη:

«Έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες γεγονότων που δεν τιμούν καθόλου την ομάδα και την πόλη. Αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί η ομάδα γίνεται πλέον πανελληνίως ρεζίλι, ενώ ήταν αγαπητή, σκεφτείτε ότι πολλοί χλευάζουν και παρακαλάνε τον υποβιβασμό μας. Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές και μόνο με κουβέντα και συζήτηση μπορούν να λυθούν τα προβλήματα.

Εγώ ξέρω το ποδόσφαιρο της Ερασιτεχνικής, δεν δέχομαι άλλο τμήμα, πρέπει να στηρίζεται η μια πλευρά στην άλλη, να υπάρχει δηλαδή μια αγαστή συνεργασία της μεγάλης ομάδας με την Ερασιτεχνική. Να υπάρχει πρόγραμμα θα πρέπει να υπάρχει η συνεργασία ΠΑΕ με την μητρική ΑΕΛ, μια κοινή προπονητική, ένα κοινό πνεύμα, όταν δεν υπάρχουν αυτά δεν μπορεί να βρεθεί και η λύση.

Το θέμα είναι αυτή η κόντρα, αυτός ο εμφύλιος πρέπει να σταματήσει, να έρθει η σύγκλιση, να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και από τη στιγμή που υπάρχει το πλαίσιο είναι λάθος να υπάρχει αποδέσμευση του ένα κομματιού από το άλλο, αλλά θα πρέπει ο ένας να συνεργάζεται με τον άλλον, χωρίς συνεργασία δεν μπορεί να κάνεις τίποτα και εκεί θα φανούν και οι προθέσεις ορισμένων.

Θα πρέπει όλοι ήρεμα και μονιασμένα να βρούμε τις λύσεις και είναι αλήθεια ότι όλες οι ενέργειες του κ. Κούγια δεν είναι πάντα οι καλύτερες, είναι γενικά ευέξαπτος, δεν μου αρέσουν πολλές φορές αυτά που κάνει, αλλά να πω και το άλλο ποιος λογικός άνθρωπος θα έρθει όταν ξέρει ότι θα κάνουν κουμάντο οι οργανωμένοι. Τέλος πάντων θα πρέπει η ομάδα να μπει σε ήρεμα νερά, είναι δύσκολη η κατάσταση αγωνιστικά.

Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον κ. Κούγια για κάποια πράγματα, εμείς είπαμε αν χρειαστεί να είμαστε παρόντες ως ενδιάμεσος κρίκος, μας έγινε πρόταση για να μπούμε στη διοίκηση, αλλά δεν πάει εύκολα κάποιος με αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται να πηγαίνει κάποιος να βοηθήσει και να ακούει και κουβέντες και θα πρέπει ορισμένοι να δουν τι θέλουν. Εμείς αγαπάμε την ομάδα οι παλαίμαχοι έχουμε αναμνήσεις, όλη η φίλαθλη Ελλάδα αγαπούσε την ΑΕΛ, πλέον όπως είπα και πριν πολλοί παρακαλάνε να πέσουμε.

Πολλές φορές ο κ. Κούγιας είναι ευέξαπτος εκεί που υπάρχει ηρεμία, ταράζει τα νερά και εγώ έχω εκνευριστεί πολλές φορές σε παιχνίδια, αλλά αναγκάζεσαι να είσαι λόγω θέσης πιο ήπιων τόνων. Εν κατακλείδι είμαστε σε μια δύσκολη καμπή θα πρέπει επιμέρους να λυθούν όλα τα προβλήματα, αλλά όλα τα προβλήματα λύνονται ήρεμα και με συζητήσεις. Εμείς οι παλαίμαχοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και στα καλά και στα στραβά».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ