Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Στο καλό μας ημίχρονο δεχθήκαμε και το γκολ»

Tη φιλική ήττα από τη Σπάρτη γνώρισε την Κυριακή (8/10) η Παναχαϊκή, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να βγάζει πολλά συμπεράσματα, όπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα, εν όψει της έναρξης της Β' Εθνικής. Παράλληλα, ο τεχνικός των Αχαιών υπογράμμισε ότι η ομάδα του είχε την ατυχία να δεχθεί το γκολ στο καλό της ημίχρονο, που ήταν το δεύτερο.

«Η Παναχαϊκή είναι μια καινούργια ομάδα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα έχει στην ψυχοσύνθεσή της να κερδίζει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα αντιπάλου. Από κει και πέρα, θα δούμε πού θα μας βγάλει.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μας μέσα σε λίγες ημέρες. Αναφορικά με το ματς η Σπάρτη ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και μας περιόρισε σε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο εμφανίσαμε στοιχεία που θέλουμε στο παιχνίδι μας, περισσότερο τρεξίματα, πίεση και εναλλαγές της μπάλας από τα δυο άκρα.

Το οξύμωρο ήταν πως στο καλό μας ημίχρονο δεχθήκαμε και το γκολ. Γίνονται όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Βγάλαμε πολλά συμπεράσματα και θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε στις δυο εβδομάδες που έπονται», δήλωσε ο Οφρυδόπουλος.