Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Αμυγδαλέα

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στην Αμυγδαλέα. Ο τοπικός Αετός υποδέχθηκε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο τέλος από έναν πόντο στο τελικό 1-1.

Στο 22’ ο Γκαμπέτας με ιδανικό τρόπο πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 34’ η φάση που άλλαξε την ισορροπία και έφερε διαμαρτυρίες στον Οικονόμο ήταν γιατί δεν δόθηκε φάουλ στο μαρκάρισμα που έγινε στον Χάμο και όταν ο ίδιος προσπάθησε να ανακόψει τον παίκτη του Αετού που βγήκε στην αντεπίθεση τον μάρκαρε επικίνδυνα με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 48’ το σουτ του Δημητρέλη έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρι, στο 58΄ατομική προσπάθεια του Καρβούνη αυτός έσπασε τη μπάλα στον Κορλό, το σουτ όμως έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Δύο πολύ καλές στιγμές για τον Οικονόμο ήταν στο 61’ όταν ο Γκαμπέτας έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι και στο 67’ ο Κακαράντζας έκανε το σουτ και ο Κωνσταντίνου ενστικτωδώς έδιωξε την μπάλα. Στο 93’ ύστερα από αδράνεια της ομάδας του Οικονόμου, ο Πολύζος ο οποίος είχε περάσει ως επιθετικός, το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το τελικό 1-1. 

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Χατζηϊωαννίδης (46’ Κλούρας), Περδίκης, Πολύζος, Πρίφτης (63’ Μούτσιος), Αντωνόπουλος, Σπανός (86’ Μπαμπαλέτσιος), Ντιντής, Κορλός (80’ Σάρα), Καρβούνης, Δημητρέλης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραϊσκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Σακοράφας Β., Χάμος, Μιφτάρι, Δραχαλίβας (70’ Σακοράφας Χ.), Τόλιος (7’ Κακαράντζας), Γκαμπέτας (88’ Παληγιάννης).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ