Βαθμολογία

Παπαδόπουλος:«Περιμένουμε την έναρξη»

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, του παρουσιάσθηκε μετά το φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας δήλωσε χαρούμενος που συνεργάζεται με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, εκφράζοντας παράλληλα την κούραση από τη μονοτονία των φιλικών και πλέον περιμένει και αυτός όπως και οι παίκτες του την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Ν. Παπαδόπουλος ανέφερε: «Κουραστήκαμε να παίζουμε φιλικά… Φαίνεται ότι θέλουμε στην αρχή λίγο χρόνο μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας, κάτι που έγινε και σήμερα. Είχαμε διάθεση, δημιουργικότητα, βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτούς τους παίκτες.

Έχουμε ένα ακόμα καλό φιλικό και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε και δοκιμάζουμε κάποια πράγματα που έχουμε στο μυαλό μας». Ερωτηθείς για το αν έχει κατασταλάξει στο βασικό κορμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά, απάντησε: «Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Έχουμε ισάξιους παίκτες, γεμάτο ρόστερ και όποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση θα είναι και αυτός που θα παίζει».