Βαθμολογία

«Εμπιστοσύνη στο έργο των αδερφών Καλαϊτζίδη»

Τη βεβαιότητά του πως όλα θα κυλήσουν ομαλά στον Απόλλωνα εξέφρασε με δηλώσεις του στη «Metrosport» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αλέξανδρος Νεράντζης. Η αποκάλυψη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μέσω του «Metropolis 95,5» για το ασυμβίβαστο και την εμπλοκή του αδερφού του στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ απ’ ότι φαίνεται ουδόλως ανησυχεί τους ανθρώπους του Απόλλωνα Πόντου. Η βοήθεια του Αλεξ Κάλας και η συμβολή του είναι δεδομένες, όπως υπογράμμισε πρόσφατα και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

«Δεν υπάρχει ανησυχία»

Ωστόσο, η «Μ» επικοινώνησε και με τον Αλέξανδρο Νεράντζη, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, έτσι ώστε να καταθέσει την άποψη του για το όλο θέμα και αν υπάρχει ανησυχία. «Εμπιστευόμαστε τον κ. Καλαϊτζίδη. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ανησυχίας. Τα πράγματα κυλούν όλα ομαλά στην ΠΑΕ. Είναι οργανωμένα στην εντέλεια», ήταν οι πρώτες του κουβέντες στη «Μ» σχετικά με την ΠΑΕ. Δεν στάθηκε ωστόσο μόνο εκεί, αλλά συμπλήρωσε στη συνέχεια. «Υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου, ωστόσο δεν μας δημιουργεί πρόβλημα. Είμαστε σίγουροι για το έργο τους και ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και λειτουργία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε, όπως και αυτοί στηρίζουν τον Ερασιτέχνη. Η συνεργασία μας είναι αγαστή σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε ο Νεράντζης.

Η προθεσμία και το τακτικό συμβούλιο

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την αναγκαία κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ. Εγινε ότι προβλέπεται για να είναι η ΠΑΕ νόμιμη. Οι «κοκκινόμαυροι» κατέβαλλαν τις 300.000 ευρώ (270.00 ευρώ συν τις 30.000 για τον Ερασιτέχνη), οπότε μπορούν να προχωρήσουν και τις περαιτέρω ενέργειες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερασιτέχνης είχε ορίσει θέμα για τη σύσταση της ΠΑΕ και είχε προκύψει στην πορεία προσωρινό διοικητικό συμβούλιο. Ο Απόλλων Πόντου έχει φυσικά όλο τον χρόνο, έτσι ώστε να ορίσει νέο τακτικό διοικητικό σχήμα ως και τις 2 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε είναι η προθεσμία. Το νέο συμβούλιο θα έχει διάρκεια διετή και θα συγκροτηθεί, αφού πρωτίστως διενεργηθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

«Οτι είναι ωφέλιμο για τον σύλλογο»

Από εκεί και πέρα, «τρέχει» τόσο το αγωνιστικό όσο και άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ομάδα. Τι γίνεται με το προπονητικό κέντρο; «Δεν σταματήσαμε ποτέ να ασχολούμαστε με το θέμα. Θα κάνουμε ότι είναι ωφέλιμο για τον Απόλλωνα», υποστηρίζουν στην ΠΑΕ. Ο Καλαϊτζίδης δεν βρήκε ακόμη τον κατάλληλο άνθρωπο για να στελεχώσει το προπονητικό τιμ με γυμναστή τερματοφυλάκων, με συνέπεια η θέση να είναι ακόμη κενή. Παράλληλα, η ομάδα μετά και την κλήρωση, αλλά και τη γνωστοποίηση της πρεμιέρας μπαίνει στο τελευταίο μέρος της προετοιμασίας. Πού επικεντρώνουν την προσπάθεια; «Βελτίωση σε όλους τους τομείς», είναι το κεντρικό μήνυμα.