Βαθμολογία

Καθάρισε από το ημίχρονο το Μακρυχώρι

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε σήμερα (7/10) ο Αετός Μακρυχωρίου που νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννηση Καλοχωρίου με 3-0 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα καθάρισε από το πρώτο μέρος την αναμέτρηση όταν και προηγήθηκε 0-2 σε αναμέτρηση στην οποία το Μακρυχώρι είχε και δοκάρι.

Αφού έχασαν ευκαιρίες οι Φουσίκας, Πάσος στο ξεκίνημα, το Μακρυχώρι έφτασε στο 0-1 στο 25' με το σουτ του Καλούση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Τίκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 35' από κάθετη του Μητσογιάννη ο Φουσίκας με πλασέ έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Καλούσης με ένα ωραίο σουτ στο Γ της εστίας έκανε το τελικό 0-3. Από εκεί και πέρα χαμένες ευκαιρίες έχασαν ο σκόρερ του 0-3 όπως και ο Φουσίκας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Παπαναστασίου, Μπαλοδήμος, Λούγκος Γ. (15' λ.τ. Δεληγιάννης), Βουλάγκας, Στραβέλας, Κυρώνης Γ., Κυρώνης Α. (60' Ζιώγας), Νούσιος (50' Μπρέσκα), Λίταινας Β., Λούγκος Κ., Δεσπόπουλος.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Τίκος, Αλμυρούλης (72' Στογιάννης), Βάσσιος, Μπουζώνας, Καπετάνης, Τσιαντούλης (65' Τζίκα Ν.), Καλούσης, Φουσίκας, Πάσος (60' Τσιαπλές), Μητσογιάννης.