Βαθμολογία

Εντυπωσιακή η κ-17, 1-4 στη Λαμία

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη για την κ-17 σήμερα (7/10) η οποία νίκησε με 4-1 την Λαμία εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ήταν πολύ καλή στο σημερινό παιχνίδι, εξ ου και το τελικό 1-4 με την ΑΕΛ να πιάνει κορυφή έχοντας πλέον 9 βαθμούς έναντι 8 του ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η αναμέτρηση ουσιαστικά κρίθηκε από το ημίχρονο όταν και η ΑΕΛ προηγήθηκε με 1-3, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν και οι τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ των «βυσσινί».

Μόλις στο 8' ο Μαλάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 για την ΑΕΛ και δυο λεπτά αργότερα είχαμε το 0-2 όταν ο Πινακάς έπαιξε ωραία το ένα-δυο με τον Καμπέρη και ο τελευταίος με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε δυο τα τέρματα για την λαρισινή ομάδα. Η Λαμία μείωσε σε 1-2 στο 34' και επτά λεπτά μετά ο Πινακάς με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Μάριο Φουρκιώτη έκανε το 1-3 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 83' η ΑΕΛ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της φτάνοντας στο 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ όταν ο Μιλτιάδης με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι (86' Μαγιάκος), Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ. Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Μπουζούκης (65' Μιλτιάδης), Καμπέρης (78' Πετάνι), Φουρκιώτης Μ., Πινακάς (83' Κόφφας), Μαλάκος (78' Δημόπουλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr:

«Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας, μπορώ να πω το καλύτερο, η ομάδα σε όλους τους τομείς ήταν εξαιρετική, είχαμε ομοιογένεια, είχαμε κοντά τις γραμμές, κάναμε πολλές φάσεις, πετύχαμε τέσσερα γκολ, δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Δείξαμε ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο έτσι θέλουμε να παίζει η ομάδα, μην ξεχνάτε παίζαμε σε πλαστικό γήπεδο, αλλά παρόλες τις συνθήκες πήγαμε πολύ καλά και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι στη συνέχεια».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ