Βαθμολογία

Βασιλειάδης: «Θα είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και χωρίς σκιές»

Επίσκεψη στα Τρίκαλα έκανε την Παρασκευή (6/10) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, για να βρεθεί μεταξύ άλλων και στο δημοτικό στάδιο της θεσσαλικής πόλης.

Ευκαιρίας δοθείσης ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα κυλήσει ομαλά και δεν θα υπάρχουν σκιές.

«Από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς σκιές. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, αλλά νομίζω φέτος, επειδή πέφτουν έξι ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ομάδες αδιάφορες.

Και του χρόνου με τον σχεδιασμό που γίνεται για τη μείωση των ομάδων και τη συνεργασία που θα πρέπει να υπάρξει με τη Σούπερ Λίγκα μάς δίνεται μια ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα και να έχουμε δύο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τα οποία θα μπορούν να επιβιώνουν και μόνα τους χωρίς βοήθεια, χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς να είμαστε με την ψυχή στο στόμα κάθε φορά», δήλωσε ο Γ. Βασιλειάδης.

Και πρόσθεσε: «Όλοι οι φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρέπει να πάρουμε άμεσα αποφάσεις, γιατί στο τέλος θα συρθούμε πίσω από τις εξελίξεις και θα είναι αργά. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις δύσκολες και κυρίως πρέπει να ποντάρουμε όλοι οι αρμόδιοι πάνω στο προϊόν αυτό καθ' αυτό. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι ένα προϊόν. Θα πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε την ποιότητά του και να το αφήσουν να παράξει πλούτο, χαρά και διάσκεδαση γι' αυτούς που το παρακολουθούν, όπως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

Επειδή πέσαμε πάρα πολύ χαμηλά - βέβαια αυτή η χώρα μπορεί πάντοτε να σε εκπλήσσει προς το χειρότερο - νομίζω ότι τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε. Εμείς δουλεύουμε, είμαστε αρωγοί στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, στις προσπάθειες που θέλει να κάνει και είμαστε εδώ να παρέμβουμε αν χρειαστεί, εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά».