Βαθμολογία

Ενδιαφέρον φιλικό ανάμεσα σε Κιλελέρ και Απόλλων Λ. (Κ20)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή (6/10) στο φιλόξενο γήπεδο του Κιλελέρ. Η ομώνυμη ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α1’ ΕΠΣΛ και είναι μία από τα φαβορί για άνοδο, υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Λάρισας (Κ20). Το athleticlarissa.gr ήταν το μόνο ΜΜΕ που κάλυψε την αναμέτρηση.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το προγραμματισμένο ρεπό τους κάνοντας μια δυνατή προπόνηση σε συνθήκες αγώνα. Το πολύ καλό συγκρότημα του τεχνικού κ. Δημήτρη Δανιλούλη παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, παρόλα αυτά παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο ιδιαίτερα στην επανάληψη.

Από την άλλη ο Απόλλων Λάρισας (Κ20) αυτή την περίοδο προετοιμάζεται υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς κ. Κώστα Κολομητρούση. Σίγουρα η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη, παρόλα αυτά η εικόνα που παρουσίασε ήταν θετική και δείχνει πως είναι σε καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας και μέχρι να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-5. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Τσούτσας (2 γκολ), Βαγενάς, Λουκάς, Σκύφτας (πεν.). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Κασιός, Νεστορίδης (2 γκολ), Φαρμάκας.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Κασιός, Μίλι, Νεστορίδης, Παλάσκας, Τζουρτζουκλής, Παπαδημητρίου, Κοκότσικας, Κουσιώρας, Φαρμάκας, Τζατζάκης. Έπαιξε και ο Γκέμα.

Απόλλων Λάρισας Κ20 (Κώστας Κολομητρούσης): Παϊτέρης, Πρατσίλας, Καλαπανίδας, Πατέτσος, Μητρούσκας, Κακάμης, Ντανίκας, Τσαπατόρης, Λουκάς, Βαγενάς, Τσούτσας. Έπαιξαν και οι: Ελιζόπουλος, Μπαρούτζας, Τσεκάϊ, Σκύφτας, Γιούγκα, Μπρότσης, Πουλιάνας, Πετής.