Βαθμολογία

Χιμένεθ: «Θα μας βοηθήσει ο Λαμπρόπουλος»

Ικανοποιημένος έμεινε απ' όσα είδε από τους παίκτες του στο φιλικό με την Παναχαϊκή ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη του ματς, το οποίο είπε πως βοηθά πολύ.

Μεταξύ άλλων ο κόουτς της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τη ρήξη χιαστών, ενώ στάθηκε μεμωνομένα και στους Βλαχομήτρο και Ντούνη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Μετά από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολο να κάνεις τους ποδοσφαιριστές σου να σκεφτούν ότι πρέπει να παίξουν σε φιλικό. Όμως αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν πολύ, είναι σημαντικά ώστε να δούμε το μέλλον μας και είναι καλό που συμμετείχαν νεαροί ποδοσφαιριστές σε αυτό, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.

Μετά από έξι μήνες εκτός ήταν κάπως επικίνδυνο για τον Λαμπρόπουλο να παίξει σήμερα, όμως πήγαν καλά τα πράγματα, σίγουρα μπορεί να βελτιώσει κάποια στοιχεία αλλά όταν βρει ρυθμό θα μας βοηθήσει. Είμαι ικανοποιημένος από τους νεαρούς, ο Βλαχομήτρος έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όλοι τους βοήθησαν.

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, μου αρέσει να είναι τολμηρός, ο Ντούνης πήγε να βγάλει την ομάδα μας από πίσω και εγώ συμφωνώ απολύτως με αυτό, μου αρέσει. Επειδή έχει ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και του ζητάω κι εγώ να παίζει από πίσω, το λάθος δεν είναι δικό του, είναι δικό μου. Έχει ποιότητα και αυτό που συνέβη αποτελεί ένα μάθημα για το μέλλον».