Βαθμολογία

Ανακατατάξεις στο ρόστερ των πρωταθλητών Κεφαλονιάς

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε την Πέμπτη (5/10) ο Παλληξουριακός. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Κεφαλονιάς γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τους Σπύρο Κουστουμπάρδη, Στάθη Βαλεντή και Ηλία Γαλανό, οι οποίοι θα τους ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Δημήτρης Μαρκαντωνάτος, Ηλίας Γιαννάς, Χρήστος Μουρελάτος και Σωκράτης Μαρκάτος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Και τυπικά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι Κουστουμπάρδης Σπύρος (Τερματοφύλακας, 29 χρ., από Εικοσιμία), Βαλεντής Στάθης (Αμυντικός, 18 χρ., από Εικοσιμία) και Γαλανός Ηλίας (Μέσος, 19 χρ., από Εθνικό Κεφαλονιάς) των οποίων οι μεταγραφές ήταν ήδη γνωστές.

Ενώ, από την ομάδα αποχώρησαν οι Μαρκαντωνάτος Δημήτρης (Τερματοφύλακας, 31 χρ., Φωκάτα), Γιαννάς Ηλίας (Τερματοφύλακας, 37 χρ., Εικοσιμία), Μουρελάτος Χρήστος (Επιθετικός, 15 χρ., Διλινάτα) και ο Μαρκάτος Σωκράτης (Αμυντικός, 32 χρ., Φωκάτα) του οποίου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την ομάδα στην Γ' Εθνική. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή ποδοσφαιρική σεζόν και καλή υγεία».