Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς»

Αντίστροφα μετρούν όλοι στη Β' Εθνική για την έναρξη του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση την Πέμπτη (5/10) όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία και η σέντρα υπενθυμίζεται ότι θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου.

Επί του θέματος ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ για το γεγονός πως σε λίγο ξεκινά το πρωτάθλημα και προσέθεσε πως κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη.

Αναλυτικά: «Το θετικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ηταν κουραστικό ψυχολογικά, που κράτησε τόσο πολύ η προετοιμασία μας. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας, σε ότι αφορά στη συνέχεια. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Όμως με το στόχο που έχουμε φέτος, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τους τρείς βαθμούς».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας Φώτης Τσάλος, ο οποίος έδωσε τοπαρών στην κλήρωση μαζί με τον ειδικό σύμβουλο της ΠΑΕ Γιάννη Στφανουδάκη, είπε: «Ηθελα να ξεκινήσουμε μέσα, αλλά δεν πειράζει. Είμαστε ΟΦΗ, είναι υποχρέωση μας να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε».