Βαθμολογία

Πανσερραϊκός: Τεχνικός διευθυντής ο Θωμάς Κυπαρίσσης!

Αποφασισμένη να θωρακίσει τον Πανσερραϊκό σε κάθε πόστο είναι η νέα διοίκηση της ομάδας και αυτό φαίνεται από πράξεις, όπως οι τρεις προσλήψεις που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (5/10).

Στα «λιοντάρια» επιστρέφει ένας θρύλος της ομάδας, ο Δημήτρης Αϊβαζίδης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχικού. Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού θα είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης, ενώ στο τμήμα σκάουτινγκ θα είναι ο Ηλίας Σαββίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη τριών τεράστιων προσωπικοτήτων που δείχνουν ξεκάθαρα το όραμα της νέας εποχής.

Του θρύλου της ομάδας και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αϊβαζίδη στη θέση του γενικού αρχηγού Του επίσης πρώην διεθνή κανονιέρη Θωμά Κυπαρίσση στη θέση του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού.

And last but not least την πρόσληψη ακόμα μια τεράστιας φυσιογνωμίας των Λιονταριών με το 10 στη πλάτη...πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής...Ηλίας Σαββίδης στη θέση του υπεύθυνου Β'Ομάδας και του τμήματος scouting. #ΠΡΑΞΕΙΣ #RESPECT #ΝΕΑ_ΕΠΟΧΗ #απανωτές_κανονιές».