Βαθμολογία

Παναιγιάλειος προς ΕΠΣ Αχαΐας για τα πρωταθλήματα υποδομών

Απάντηση προς την ΕΠΣ Αχαΐας είχαμε από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος με αφορμή τις κατηγορίες που δέχτηκε περί αδιαφορίας στα πρωταθλήματα υποδομών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της αχαϊκής ΠΑΕ:

Στην ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας για την έναρξη των πρωταθλημάτων στις κατηγορίες U-20, U-16, U-14,ο συντάκτης της αναίτια ρίχνει βέλη στην «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος» γράφοντας πως δήθεν αδιαφόρησε για το πρόγραμμα ανάπτυξης υποδομών.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι η «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος» έχει δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα τόσο για την U-20 όσο και την U-16, αλλά δεν συμμετέχει στο παραπάνω πρόγραμμα διότι ουδεμία εμπιστοσύνη έχει στις προθέσεις της Ε.Π.Σ.Α. και είναι εντελώς αντίθετη με την επιβολή κατάθεσης χρηματικού ποσού από κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν ζητήθηκε εγγράφως το τί ακριβώς σημαίνει συμμετοχή στο πρόγραμμα και απάντηση δεν δόθηκε, τότε γίνεται κατανοητό πως κάτι σκοτεινό υπάρχει.

Επίσης, είναι άξιον απορίας γιατί στοχοποιείται ΜΟΝΟ η «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος» ενώ και άλλες ομάδες δεν συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα. Μήπως άραγε γιατί απώτερος σκοπός είναι να γίνει η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α. αρεστή στις ομάδες της Πάτρας;  Όποιος και αν είναι ο σκοπός που σίγουρα δεν αγιάζει τα μέσα, επιβάλλεται απόλυτος σεβασμός στην «Π.Α.Ε. Παναιγιάλειος»!

Τέλος, καλό είναι να ξαναθυμηθούν κάποιοι και να ενημερώσουν και τον συντάκτη τους ότι η Ε.Π.Σ.Α. επιβάλλεται να είναι θεματοφύλακας για όλες τις ομάδες της Αχαΐας και πως έχει πάψει εδώ και χρόνια να ονομάζεται Ε.Π.Σ. Πατρών!