Βαθμολογία

Ικανοποίηση από τις εργομετρικές εξετάσεις

Ημέρα εργομετρικών εξετάσεων ήταν η Τετάρτη (04/10) για τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας και αποδείχθηκε περίτρανα ότι όλα τα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτό έκανε τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη να τρίβει τα χέρια του, από ικανοποίηση και για την βαθμό εγρήγορσης που βρίσκονται οι ποδοσφαριστές του, αλλά και για τα οφέλη της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται μέχρι τώρα από τον ίδιο και το γυμναστή της ομάδας πάνω σε θέματα εκγύμνασης και ταχυδυναμικής, κ.Κώστα Μαργαρίτη.

Οι εξετάσεις έγιναν κατά γκρουπ από την ALTER LIFE στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου FITNESS PERSONAL CLUB, ιδιοκτησίας του Προέδρου του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ. Χρήστου Τερζούδη.

Και τις δύο πλευρές η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία που έχουν. Αγωνιστικά η προπόνηση θα συνεχισθεί αύριο Πέμπτη στις 11 η ώρα το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας και σε αυτήν αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς πλέον και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Αύριο Πέμπτη εξάλλου άπαντες στο λαρισινό στρατόπεδο ...στρέφουν τα βλέμματα τους και στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League, στην οποία την ομάδα θα εκπροσωπήσει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς.