Βαθμολογία

Τεννές: «Δεν θέλουμε να πέσει το κάστρο μας...»

Το πρώτο παιχνίδι της Λαμίας στο ΔΑΚ σε ό,τι αφορά τη Σούπερ Λίγκα ήταν νικηφόρο και ο Μπάμπης Τεννές ήταν περιχαρής στη συνέντευξη Τύπου. Ο πολύπειρος τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο, όπως και στον κόσμο για τη συμπαράστασή του, τονίζοντας ότι το γήπεδο των Φθιωτών είναι ένα κάστρο που κανείς στην ομάδα δεν θέλει να πέσει.

«Mια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας για πολλούς λόγους, ο κυριότερος για μένα ότι έγινε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, αν δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακάς μας, σίγουρα θα είχαμε πολλά προβλήματα. Στο δεύτερο, όμως, διορθώσαμε κάποια πράγματα, ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, σταθήκαμε ίσως λίγο τυχεροί και πήραμε αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική και για την ψυχολογία μας.

Σημαντική και για τους τρεις βαθμούς και για τον κόσμο που μας στήριξε πάρα πολύ και για το... σπίτι μας που το λέμε κάστρο και δεν θέλουμε να πέσει. Διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που βγαίνουν στην Ευρώπη ή παίρνουν πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα φέτος έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, βλέπουμε ότι ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο, καιρό είχε να γίνει και μακάρι να συνεχίσει να είναι απρόβλεπτο, γιατί έτσι θα φέρει και πολύ περισσότερο κόσμο στα γήπεδα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Λαμίας, αγωνιστικοί, μαχητικοί, τακτικά πάρα πολύ καλοί-ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο-και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για τη στήριξη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», ανέφερε ο Τεννές.

Παράλληλα, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή, λέγοντας σχετικά: «Εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, αλλά για να είμαι ειλικρινής στους υπολογισμούς που κάναμε με βάση τα 8 πρώτα παιχνίδια θα έλεγα ότι θα ήμασταν πάρα πολύ καλά αν είχαμε 2 με 3 βαθμούς. Από τη στιγμή που έχει μαζέψει 7 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και συγχαρητήρια πάλι στα παιδιά». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το αν ήταν καθοριστική η αλλαγή του Βουό στη θέση του Κουτρομάνου: «Ο προπονητής είναι για να βλέπει πράγματα να διορθώνει, κάποιες φορές βγαίνουν κάποιες όχι, χωρίς να έχω ιδιαίτερα παράπονα από τον Κουτρομάνο. Έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα μπροστά και τους αμυντικούς του Πανιωνίου πίσω για να βγαίνουν καλύτερα τα μαρκαρίσματα και αυτό έγινε».

Για τους Κρισάντους και Ντακόλ: «Τα δύο παιδιά είναι λίγο πίσω ακόμη. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε τώρα με τη διακοπή του πρωταθλήματος ένα φιλικό για να πάρουν ένα 90λεπτο, αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που ήδη αγωνίζονται, μην τα απαξιώνουμε αυτά τα παιδιά».