Βαθμολογία

Μακ: «Τα πράγματα για μένα θα βελτιωθούν»

Δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που επέστρεψε ο Ρόμπερτ Μακ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν αγωνίζεται πολύ και δεν έχει βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους», κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Ο Σλοβάκος ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για τα ματς με Σκωτία και Μάλτα και έκανε δηλώσεις στους συμπατριώτες του. Μεταξύ άλλων είπε πως η κατάσταση για εκείνον θα βελτιωθεί και πως τον προηγούμενο καιρό είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν τον άφηνε να είναι στο 100%.

Αναλυτικά: «Όταν αποχώρησα από την αποστολή της Εθνικής μετά τα ματς του Σεπτεμβρίου, αντιμετώπιζα πρόβλημα τραυματισμού. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και δεν έπαιζα τα ματς στο 100%. Το κουβαλούσα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ κέρδιζαν τα παιχνίδια, η ομάδα έπαιζε καλά, ο προπονητής δεν είχε λόγο να αλλάξει κάτι. Ήξερα ότι είχα κάποια προβλήματα υγείας και έκανα προπόνηση χωρίς να έχω απαλλαγεί από αυτά. Αυτή την εβδομάδα που πέρασε ήμουν πλέον σε τέλεια κατάσταση. Δυστυχώς, δεν κερδίσαμε την Λάρισα, φέραμε 1-1. Θα δούμε μετά τα ματς με την Εθνική τι θα συμβεί με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι τα πράγματα για μένα θα βελτιωθούν».