Βαθμολογία

Ισόπαλο τεστ για Εργοτέλη και Ηρόδοτο (1-1)

Την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους τους παίκτες που δεν χρησιμοποίησαν στους κυριακάτικους αγώνες, είχαν οι προπονητές του Εργοτέλη και του Ηροδότου, στο μεταξύ τους φιλικό διάρκειας 70 λεπτών, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Τόσο ο Τάκης Γκώνιας, όσο και ο Μανόλης Παπαματθαιάκης, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήταν βασικοί απέναντι στο φιλικό με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό και ΟΦΙεράπετρας αντίστοιχα. Ο δε προπονητής του Εργοτέλη μάλιστα, είχε την ευκαιρία να δει παίκτες της ομάδας Κ19, αλλά και τον Έφορντ ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά, μετά το φιλικό στο Καρπενήσι όπου δοκιμάσθηκε.

Ο Αμερικάνος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, έδειξε πως διαθέτει τεχνική και καλά στοιχεία, δεν τροφοδοτήθηκε όμως αρκούντως, με αποτέλεσμα η παρουσία του να κινηθεί σε μέτριο επίπεδο, αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης.

Η αναμέτρηση είχε λίγες καλές φάσεις στα 70 της λεπτά και αναλώθηκε κυρίως σε φάσεις στη μεσαία γραμμή, με τους γηπεδούχους να έχουν κατά διαστήματα την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας. Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα ο Γαρεφαλάκης στο 7’ δέχθηκε την ωραία πάσα του Γκίνη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε μόλις άουτ.

Στο 22’ και μετά από ωραία κίνησή του από τη δεξιά πλευρά ο Καργιώτης έστρωσε στον Κλινάκη, το σουτ του τελευταίου όμως έφυγε σύριζα έξω από το κάθετο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 37ο και δεύτερο της επανάληψης λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Φουκαράκη και σύγχυση της άμυνας του Εργοτέλη ο Γκίνης με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0.

Ο Εργοτέλης στα τελευταία είκοσι λεπτά ενέτεινε τις προσπάθειές του και στο 50’ ο Ροβίθης έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 60’, όταν ο Σπηλιώτης στην προσπαθειά του να διώξει χρησιμοποίησε το χέρι, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, από το σημείο του οποίου ο Ροβίθης πέτυχε το 1-1.

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Παρθενιάδης, Καργιωτάκης, Σπηλιώτης, Μπιλτσάρι, Παναγιωτάκης (43’ Αργκιλέσι), Κασαπάκης, Γκίνης, Κλινάκης, Παπαδάκης, Γαρεφαλάκης.

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Χανιωτάκης (36’ Κατσιμήτρος), Κυριαλάνης (55’ Κουτσογιαννάκης), Πάττας, Δουλγεράκης, Ροβίθης, Αγγελόπουλος, Κεφαλούκος (35’ Τσοκάνι), Κατσούρι, Λυδάκης (36’ Σεραφειμίδης), Μανουσάκης, Έφορντ (45’ Λούσι).

Πηγή: GrandSport