Βαθμολογία

Κλήση ποδοσφαιριστών μικτών ομάδων για την προπόνηση της Τετάρτης

Κλήση για την προπόνηση της Μικτής ομάδας Παίδων την Τετάρτη 04.10.2017 στο Δημοτικό Γήπεδο της Χάλκης στις 15.45

Παίδες
Κυρίτσης, Μακρυγιάννης, Τσιούπρος, Πέτσουλας, Στάμος, Γκιάτα, Παρασκευούδης, Νικολακούλης (ΑΕΛ), Κατσής (Αμπελωνιακός), Ζησούλης (Αργυροπούλι), Δελημήτρος, Τσιομήτας Στελ., Μπαριώτας, Κατσάμπελας (Ατρόμητοι), Πασσιάς (Διογένης), Παπαδάκος, Μανωλόπουλος, Νατσίδης (Ηρακλής Λάρισας), Παπαδόπουλος, Μητάκος, Μηλίγκας,(Ν.Πολιτεία). Παπαθανασίου (Νίκη-Μιχαήλ), Χριστακέας,  (ΟΛΥΜΠΙΚ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Δανιλούλης (Προμηθέας), Αθάνατος (Τοξότης), Παπακωσταντίνου (Φαλανιακός)

Κλήση για την προπόνηση της Μικτής ομάδας Νέων την Τετάρτη 04.10.2017 στο Δημοτικό Γήπεδο της Χάλκης στις 15.00.

Νέοι

Κοτλής, Μπάσδρας (Δήμητρα Γιάννουλης), Τσιμπόλης, Σκουλίδης, Γκούμας, Μπουρας, (ΑΕΛ), Δραγατσίκης (Ηρακλής Λάρισας), Μαντζώνης, Βουγιουρδής (Αμπελωνιακός), Φουρίκης (Παναγροτικός), Τσαρούχας, Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Βλαχάκης, Μπάγκας, Ντόκος, Κορτσάρι, Μπενεχούτσιος  (Ατρόμητοι), Δρόσος, Γιαλανόπουλος (Φάρσαλα), Φωκαϊδης (Λαρισαίκός), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Αναγνώστου (Ανθούπολη), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Σακοράφας (Τσαριτσάνη), Βλησαρούλης (Απόλλων Λ.)

Στις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών και αυτή την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέρθουν στο γήπεδο, έχοντας μαζί τους αθλητική στολή προπόνησης, ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες.

Υπενθυμίζουμε προς όλους τους εμπλεκομένους (συλλόγους και ποδοσφαιριστές) πως με βάση τον ΚΑΠ της ΕΠΟ, η άρνηση ή η αδικαιολόγητη απουσία σε κλήση των προπονητών της μικτής επιφέρει κυρώσεις στα σωματεία αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 6 τα σωματεία που απαγορεύουν ή δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή τους σε προπονήσεις ή αγώνες των πρωταθλημάτων προεπιλογής των εθνικών ομάδων αποκλείονται κάθε φορά από τον πρώτο επόμενο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου.
Αντιστοίχως στο άρθρο 7 ορίζεται ότι “Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, εγγεγραμένος σε σωματείο οφείλει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΠΟ ή την οικεία ένωση […] εφ’ όσον και όταν προσκληθεί. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ή άρνησης αυτού, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές ημέρες”.

Τέλος, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσκομίσουν στην προπόνηση της Τετάρτης το πρωτότυπο ποδοσφαιρκό τους δελτίο (όχι φωτοτυπία) και μια έγχρωμη φωτογραφία για να μπορέσουν οι προπονητές να εκδώσουν το, απαραίτητο για τις μικτές, δελτίο.

Εφιστάται η προσοχή των ποδοσφαιριστών καθώς τα δελτία τα πρωτότυπα πρέπει να ζητηθούν από τους συλλόγους και θα επιστραφούν σε αυτούς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της δημιουργίας των νέων δελτίων.