Βαθμολογία

Ικανοποίηση από Θεοδοσιάδη και ατομικό ο Λαμπρόπουλος

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Σάκης Θεοδοσιάδης από την διαρκή βελτίωση που δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του «κυανόλευκου» συγκροτήματος κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι (1-1) με τον Απόλλωνα Πόντου. 

Οι Λαρισαίοι βγάζουν μέρα με την μέρα συνεχώς στο γήπεδο εκείνα τα κατάληλα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα και άπαντες, νοιώθουν ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις π[ροκλήσεις της κατηγορίας. Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα υπάρξει και νέο φιλικό με αντίπαλο ομάδα από τη Football League.

Φυσικά τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από την κλήρωση της Πέμπτης (05/10). Αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία για φιλική αναμέτρηση ο ΟΦΗ στην Φιλιππούπολη, μέσω του Λαρισαίου τεχνικού διευθυντή του και πρών άσου του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παύλου Αδάμου.

Το όποιο φιλικό παιχνίδι θα ανακοινωθεί μέχρι την Τρίτη το απόγευμα και πάντα σε συνάρτηση με την κλήρωση του πρωταθλήματος για να μην συμπίπτει κάποια ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές αυτού.

- Σήμερα  Δευτέρα (02/10) η προπόνηση ήταν πρωϊνή και πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας ενώ για την Τρίτη (03/10) οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Στο πρόγραμμα μπήκε κανονικά ο Χρήστος Αγρόδημος, όχι όμως και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και αναμένεται να μπεί σε κανονικούς ευθμούς από την προσεχή Πέμπτη (05/10).