Βαθμολογία

Καταγγελία ενέδρας από τον Καλογερόπουλο

Δεν είναι λίγα τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά βίας κατά των διαιτητών και σε αυτά ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη. Πρωταγωνιστής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ο οποίος κατάφερε να γλιτώσει από την ενέδρα που του έστησαν.

Τέσσερις άγνωστοι κουκουλοφόροι με μηχανές (οι πινακίδες ήταν καλυμμένες) του έστησαν ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου σφύριζε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Αθηναΐδα. Ο Καλογερόπουλος, όμως, αντιλήφθηκε έγκαιρα την παρουσία τους και διέφυγε μέσω άλλου δρόμου.

Αμέσως μετά το περιστατικό πήγε στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλει το γεγονός, το οποίο ερευνάται από την αστυνομία. Να σημειωθεί πως είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, οπότε γνώριζε καλά την όλη διαδικασία.

Φέτος στη Σούπερ Λίγκα έχει διευθύνει μόνο το ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στις 9 Σεπτεμβρίου, που έληξε με σκορ 1-1. Να σημειωθεί πως έχει γίνει δέκτης ανάλογων συμπεριφορών και στο παρελθόν, όπως στις 11 Μαρτίου 2015. Τότε παραμονές του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1 άγνωστοι είχαν πάει και πέταξαν φέιγ βολάν με υβριστικό περιεχόμενο έξω από το σπίτι του για να τον τρομοκρατήσουν.