Βαθμολογία

Πωλητήριο τέλος, σοβαρές καταγγελίες Κούγια!

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε την Δευτέρα (2/10) ο Αλέξης Κούγιας στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA. Αρχικά, τοποθετήθηκε επί του θέματος που προέκυψε με τον Δικηγορικό Σύλλογο ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε την πρόθεση να προσβάλλει ούτε να θίξει κάποιον συνάδελφο του. Αποκάλυψε πως ενημερώθηκε από οπαδό της ομάδας πως ο Γιώργος Νάκας έκανε παρέμβαση στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ λέγοντας πως κανένας δεν τον θέλει στην Λάρισα.

Έδωσε στην δημοσιότητα μηνύματα αναφέροντας χαρακτηριστικά το περιεχόμενο τους. Στην ουσία των μηνυμάτων αντάλλαξαν ύβρεις οι δύο πλευρές. Επίσης, όταν το λόγο πήρε ο υπεύθυνος Τύπου Γιάννης Καλογιάννης που ανέφερε ένα υβριστικό μήνυμα απέναντι στον ίδιο από άγνωστο νούμερο.

Είπε πως έδωσε εντολή να φωτογραφηθούν όσοι πάνε στο αυριανό συλλαλητήριο, ενώ αναφέρθηκε σε άτομα που από πέρυσι αντέδρασαν εναντίον του όπως στο παιχνίδι με την Ξάνθη και το ανάλογο πανό που σηκώθηκε.

Πωλητήριο τέλος είπε ο Αλέξης Κούγιας ούτε με 20 εκ. ευρώ. Μόνο αν έρθει ένας άνθρωπος καθαρός, με οικονομική άνεση που θα εγγυηθεί να φτάσει στην ΑΕΛ στα υψηλότερα στρώματα θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει. Επίσης, ανέφερε πως για το κέφι του ήρθε στην ΑΕΛ να ευχαριστιέται τα παιχνίδια της ομάδας. Επιπλέον, με το καιρό θα καμαρώνει την ΑΕΛ να κερδίζει όλους τους μεγάλους του κέντρου. 

Για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται αύριο Τρίτη είπε πως τον έχουν ενημερώσει πως οι διοργανωτές θα φέρουν οπαδούς από την Θεσσαλονίκη και τον Βόλο υποστηρικτές άλλων ομάδων για να φωνάξουν εναντίον του.

Ρόλο στην αλλαγή της απόφασης του για την πώληση της ομάδας  έπαιξαν τα μηνύματα που προαναφέραμε και η επίθεση Σαββίδη. Αποκάλυψε πως στη θέση του αντιπροέδρου θα μπει ο Σταύρος Πουλαράκης γνωστός παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τα Φάρσαλα.

Υπερασπίστηκε της πράξης του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αφού πρέπει να υπερασπιστεί την τιμή του αλλά και την αξιοπρέπεια της ομάδας. Εμπιστεύτηκε τους ξένους τεχνικούς που έφερε στην ΑΕΛ αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα περίμενε για αυτό ξαναέφερε τον Ηλία Φυντάνη ως προπονητή αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο έντιμο και δουλευταρά που θα φανεί η δουλειά του.