Βαθμολογία

Αγγελόπουλος: «Δεν θα είμαι στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στην Κατερίνα Καραβάτου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε να ανατρέπει με αμείωτη ένταση τις φήμες που ακούγονται γι’ αυτόν το τελευταίο διάστημα. Οι υποτιθέμενες τηλεοπτικές προτάσεις, οι διαφημίσεις, τα κομποσκοίνια… Ο Ντάνος αφοπλιστικά ειλικρινής αποκαλύπτει:

«Έχω ακούσει ότι μου έχουν κάνει προτάσεις για την τηλεόραση. Προσωπικά, στα δικά μου αφτιά δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν με έχει προσεγγίσει κανένας. Το επόμενο Survivor έχει παρουσιαστή. Σίγουρα θα άκουγα και θα εξέταζα κάθε πρόταση, δεν σημαίνει ότι θα πεις «ναι». Ούτε και είναι εύκολο το «όχι». Άρα, παίρνουμε ως δεδομένο ότι δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση και αν θα έχω κάποια πρόταση θα την εξετάσουμε πολύ σοβαρά και με τον ανάλογο σεβασμό απέναντι σε αυτόν που την κάνει.

Όχι, δεν θα είμαι στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου γιατί δεν έχω κάποια πρόταση. Δεν ισχύει ότι μου έχουν κάνει πρόταση για να διαφημίσω γιαούρτι. Σίγουρα δεν έχω πρόταση 650 χιλιάδες ευρώ για ένα γιαούρτι που θα πρέπει να διαφημίζω όπως έγραψαν.

Δεν ήρθε κάποιος να μου πει τετ α τετ «γιατί κάνεις αυτό;» για να μπορώ να απαντήσω. Όσοι το έκριναν το έκαναν με τους τρόπους που το έκαναν. Δεν ρώτησα κανέναν για τα κομποσκοίνια μου και δεν πρόκειται να το κάνω και ποτέ. Έχω εξομολογηθεί τέσσερις φορές. Πρόσφατα, στο Άγιο Όρος, παραδέχτηκα τα λάθη μου στον Θεό. Είναι ωραίο να το κάνουμε στην καθημερινότητά μας και με τους ανθρώπους. Δεν έχω φόβους. Τίποτα. Σίγουρα δεν θέλω να πάθει κάτι η οικογένειά μου. Προσπαθώ να είμαι περήφανος για τον εαυτό μου».