Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Μια ΑΕΛ ενωμένη είναι πιο δυνατή»

Δηλώσεις έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Γιώργο Χελάκη, Σωτήρη Κωσταβάρα ο επιθετικός της ΑΕΛ Θωμάς Ναζλίδης.

Ο 29χρονος άσος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μια ΑΕΛ ενωμένη είναι πιο δυνατή», σε ερώτηση σχετικά με την κόντρα Κούγια-οργανωμένων, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και εν γένει στο ξεκίνημα της λαρισινής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, λέγοντας ότι οι συχνές αλλαγές προπονητών δεν κάνουν καλό σε μια ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μακεδόνα επιθετικού:

Σε ερώτηση για την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» δεν αποδίδει βάσει της ποιότητας του ακριβού ρόστερ του είπε:

«Είχαμε δει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει στα εκτός της ίδια δύναμη που έχει εντός. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς και καταφέραμε έστω και στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσουμε. Τα ονόματα και τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο και το ρόστερ είναι καταπληκτικό, αλλά μέσα στο γήπεδο δεν δείχνουν την αξία τους. Η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο μαρτυράει ότι κάτι δεν γίνεται καλά».

Σε ερώτηση για το κακό ξεκίνημα της ΑΕΛ και τις αρκετές αλλαγές προπονητών που έχουν σημειωθεί στην ομάδα ανέφερε:

«Η ΑΕΛ ξεκίνησε με μεγαλύτερους στόχους απ’ ότι πέρυσι, το ρόστερ είναι καλύτερο. Είχαμε την ατυχία να υπάρχει και δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα. Οι αλλαγές προπονητών δεν κάνουν καλό σε καμία ομάδα, διότι γίνονται αλλαγές σε πολλούς τομείς, όπως στον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας. Θα έχουμε ηρεμία για να δουλέψουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού με τον κύριο Φυντάνη».

Σε ερώτηση για το που του αρέσει πιο πολύ να αγωνίζεται δήλωσε:

«Εμένα μου αρέσει πίσω από τον επιθετικό».

Τέλος σε ερώτηση για την κόντρα του Αλέξη Κούγια με την πλευρά των οργανωμένων τόνισε:

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο να υπάρχουν κόντρες σε μια ομάδα. Έχουμε πει ότι θα επικεντρωθούμε στους στόχους μας, αλλά όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί. Μια ΑΕΛ ενωμένη είναι πιο δυνατή».