Βαθμολογία

Φυντάνης: «Έβρισε τη μάνα του Κούγια ο Καντουρί»

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης, όπου αναφέρθηκε στο συμβάν ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Καντουρί.

Όπως ανέφερε ο κ. Φυντάνης ο Καντουρί έβρισε τη μητέρα του μεγαλομετόχου των «βυσσινί» όταν ο τελευταίος του είπε να παίξει πιο ήρεμα λόγω ενός σκληρού φάουλ στο Ντέλετιτς.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού της ΑΕΛ:

«Όποιος ήταν κοντά στο περιστατικό είδε τι έγινε. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να σταματήσει το συμβάν. Στις αρχές των καθυστερήσεων ο Καντουρί έκανε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Ντέλετιτς. Σε εκείνο το σημείο, πετάχθηκαν όλοι από τον πάγκο και ο Κούγιας του είπε να παίζει πιο ήρεμα. Ο παίκτης γύρισε και του είπε άσχημες κουβέντες, του έβρισε και τη μάνα.

Μετά το σφύριγμα της λήξης κινήθηκε προς τον πάγκο της ΑΕΛ από μόνος του και έγινε αυτό που έγινε. Αν δεν τον τραβούσα θα γινόταν της κακομοίρας και θα είχαμε αποβολές και εμείς και ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει καν ένα τέτοιο σκηνικό, σε ένα παιχνίδι απέναντι σε δύο ιστορικές ομάδες».