Βαθμολογία

Ανδρέας Λαυδαριάς μετά από εισήγηση Φυντάνη

Ο Ανδρέας Λαυδαριάς θα είναι ο βοηθός προπονητή στην ομάδα της ΑΕΛ ύστερα από εισήγηση του Ηλία Φυντάνη που θα παραμείνει στο πόστο του πρώτου προπονητή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά απο εισήγηση του κ. Φυντάνη προσλαμβάνεται βοηθός του ο προπονητής Ανδρέας Λαυδαριάς.

Μετά από αυτήν την πρόσληψη το προπονητικό τιμ διαμορφώνεται ως εξής:

Προπονητής - Ηλίας Φυντάνης

Βοηθός Προπονητή - Ανδρέας Λαυδαριάς

Γυμναστής - Βασίλης Καλαποθαράκος

Προπονητής Τερματοφυλάκων - Θόδωρος Κάντας  

Ποιος είναι όμως ο Ανδρέας Λαυδαριάς

Ο νέος βοηθός προπονητή της ΑΕΛ είναι Ηπειρώτης στην καταγωγή και πιο συγκεκριμένα Αρτινός, είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1966 και προσωπικός φίλος του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη. Αυτό ήταν και το έναυσμα προκειμένου να μπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στον "Άγιαξ" της Ηπείρου το 2010.

Μέχρι τότε ήταν προπονητής ποδοσφαίρου στην Άρτα και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα ΑΟ Ρακούν (τότε Α' κατηγορία ΕΠΣ Άρτας), ενώ την σεζόν 2008-2009 ανέλαβε τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας στη Γ' Εθνική, χρονιά αποχώρησης των Αρτινών από το πρωτάθλημα. Και τότε ήρθε η πρόταση του Γιώργου Χριστοβασίλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να αναλάβει πόστο στην ομάδα, αυτό του head coach στα τμήματα υποδομής του "Άγιαξ" της Ηπείρου θέση που κατείχε από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Στη συνέχεια ανέλαβε πρώτος προπονητής της ομάδας νέων του ΠΑΣ, στην Football League τότε, για έναν χρόνο από τον Ιούνιο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011, ενώ από τον Ιούνιο του ίδιου έτους μέχρι και εκείνον του 2012 παρέμεινε προπονητής της κ-20, αλλά ήταν και τεχνικός διευθυντής των υποδομών του γιαννιώτικου συλλόγου.

Τέλος από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ήταν προπονητής στον Πανηλειακό και από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι το τέλος της σεζόν 2015-2016 διετέλεσε προπονητής στη Παναχαϊκή, με αμφότερες τις ομάδες της Πελοποννήσου να αγωνίζονται στη Football League.