Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Διορθώνουμε πράγματα και συνεχίζουμε»

Την πρώτη του ήττα ως προπονητής της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής (1/10) ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης με την Ξάνθη να φεύγει με το διπλό (0-2) από το νησί των Φαιάκων.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μακεδόνας τεχνικός παραδέχτηκε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμη στάθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν από τους παίκτες του αλλά και στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: «Ήμασταν πολύ νευρικοί στο παιχνίδι, δεν κρατήσαμε καθόλου την μπάλα, ενώ μας πίεσε η Ξάνθη για να μην δημιουργήσουμε φάσεις. Δεν είχαμε τις τελικές που θα έπρεπε σαν γηπεδούχοι, χάσαμε και τον Επστάιν νωρίς σε μια φάση, ενώ έγιναν αναγκαστικές αλλαγές. Πιστεύω στο τέλος είχαμε καλές ευκαιρίες και χάσαμε σημαντικές φάσεις για το γκολ. Δεχτήκαμε ένα τέρμα, ενώ ακολούθησε η φάση που δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Παμλίδη.

Είναι παιχνίδια που αν δεν έχεις την ηρεμία είναι φυσιολογικό οι πιο έμπειρες ομάδες να βρουν τρόπο να πάρουν το αποτέλεσμα. Μετά την αποβολή δεν υπήρχε άλλος δρόμος για εμάς από το να πιέσουμε, συνεχίζουμε, διορθώνουμε πράγματα και βλέπουμε τα επόμενα ματς»