Βαθμολογία

Χιμένεθ: «Κανείς δεν έκανε καλά τίποτα»

Η ΑΕΚ παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (10/1) και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν έκανε καλά τίποτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αλλαγή τακτική και διάταξης, τονίζοντας πως αυτό έπρεπε να γίνει λόγω αναγκών της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου:

Τι ήταν αυτό που θεωρείτε πως εσείς δεν κάνατε σωστά; «Σήμερα κανείς δεν έκανε καλά τίποτα».

Για την αλλαγή της τακτικής και της διάταξης... «Αυτό συνηθίζεται να συμβαίνει. Όταν χάνει μια ομάδα, αυτό τραβάει την προσοχή. Όλα εξαρτώνται από το αποτέλεσμα. Σήμερα ήταν κακό παιχνίδι. Λόγω των αναγκών της ομάδας, έγινε αυτή η αλλαγή. Εγώ ξέρω ποιος είναι κουρασμένος, ποιος καλά, ποιος άσχημα. Ξέρω τι σημαίνει να παίζει μια άμυνα καινούργια. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και μας σκότωσε το πρώτο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι. Ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες μόνο στα στημένα. Το πρόβλημα είναι όταν δεχόμαστε το γκολ».

Σας προβληματίζει που η ΑΕΚ για τρίτο συνεχόμενο ματς, δέχεται γκολ στο ίδιο χρονικό σημείο; «Φυσικά και με απασχολεί, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σ’ αυτό».