Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2-0

Στις γκέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού η ΑΕΚ... απάντησε με γκέλα! Το «λιφτινγκ 11άδας» δεν έπιασε κι η αγνώριστη-κουρασμένη Ένωση έχασε 2-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα και μαζί την ευκαιρία να ανοίξει την βαθμολογική ψαλίδα! Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος στη Λάρισα, το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός έχασε από τον Ατρόμητο και λίγες ώρες μετά η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να πάει στο +4 και στο +8 αντίστοιχα, κάνοντας... ευτυχισμένες διακοπές!

Στην Τρίπολη, όμως, δεν εμφανίστηκε η ΑΕΚ αλλά μια ομάδα με άλλο σύστημα, με διάφορες αλλαγές στην 11άδα και με... πίστη στον Αϊντάρεβιτς. Και αφού έκανε μια τραγική εμφάνιση από το 1' ως το 93', είδε τον οργανωμένο Αστέρα του Σάββα Παντελίδη να πανηγυρίζει την πρώτη του φετινή νίκη, χάρη στα γκολ των Μουνάφο και Μανιά, κόβοντας της παράλληλα την φόρα!

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Μουνάφο, Μαντιντά (Τόνσο 91'), Ισνάλντο (Τσιλιανίδης 79'), Καλτσάς, Δουβίκας (Μανιάς 74').

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γιαννούτσος, Βινίσιους (Λιβάγια 55'), Γαλανόπουλος, Γιόχανασον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Μπακασέτας (Χριστοδουλόπουλος 63'), Αραούχο (Τρίστανσον 71').