Βαθμολογία

Μασούρας: «Θα ανακάμψουμε και θα αλλάξουμε εικόνα»

Αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά ο Γιάννης Μασούρας:

«Σίγουρα δικαιωθήκαμε με το γκολ που κάναμε φέραμε το παιχνίδι στα ίσα. Δεν έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως μας αρμόζει. Σαν Λάρισα. Η θέση που βρισκόμαστε στο βαθμολογικό πίνακα, φυσικά δεν είναι η θέση που μας αρμόζει αυτή, αλλά θα ανακάμψουμε και θα αλλάξουμε εικόνα στο αγωνιστικό κομμάτι και θα ανεβούμε στη βαθμολογία».

Η ηλεκτρισμένη-τεταμένη ατμόσφαιρα από το 1' έως το 90 λεπτό, με πίεση από τον κόσμο, τελικά σας άγχωσε ή σας έλυσε τα πόδια. Αυτή η ένταση που υπήρχε στην εξέδρα: «Όταν όλος αυτός ο υπέροχος κόσμος είναι μαζί σου, φυσικά και σου λύνει τα πόδια. Δεχτήκαμε κάποιο γκολ, αλλά ο κόσμος είναι μαζί μας ακόμα. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πήραμε το βαθμό, που χρειαζόμασταν πάρα πολύ όπως φαίνεται και στο βαθμολογικό πίνακα».

Για εσένα προσωπικά, αρχίζεις και παίρνεις λεπτά συμμετοχής: «Είναι σίγουρα μία ικανοποίηση αλλά συνεχίζουμε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».