Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Κάναμε ένα πρώτο βήμα για καλύτερη συνέχεια» (VIDEO)

Στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» της NOVA φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης, που μίλησε για το μετά της ισοπαλίας της ομάδας ενάντια στον ΠΑΟΚ σχολιάζοντας πως είναι ένα καλό βήμα το οποίο όμως δεν πρέπει να εφησυχάσει κανέναν στο σύλλογο ενόψει της συνέχειας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών»:

Για το ματς του Σαββάτου: «Είχαμε δει ότι ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα δεν έχει την ίδια δύναμη. Είπαμε ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό για να κάνουμε μία νέα αρχή για την ομάδα. Αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό και πήραμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί να κάνει περισσότερα η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα ειδικό παιχνίδι. Η ομάδα δεν ήταν στην καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Ούτε βαθμολογική. Αυτό που μας ένοιαζε ήταν να πάρουμε κάτι. Η Λάρισα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Άσχημη εικόνα και είχαμε την πίεση για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πρώτο βήμα για καλύτερη συνέχεια».

Για τον υψηλό στόχο της ομάδας: «Είπαμε από την 5-10 θέση. Όχι τίποτα άλλο. Είναι εφικτός ο στόχος. Δεν έγιναν κάποια πράγματα όπως τα περιμέναμε. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά δεν είμαστε μακριά από το στόχο μας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Σίγουρα η εικόνα μας δεν ικανοποιεί κανέναν. Αλλά θεωρώ πως με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε».

Για τις συχνές αλλαγές στον πάγκο της ΑΕΛ: «Όταν υπάρχουν συχνές αλλαγές δεν είναι ότι καλύτερο αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας και να γίνουμε καλύτεροι».

Για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στους μεγάλους και τις μικρές ομάδες έχουν εξαλειφθεί. Ο Ολυμπιακός και σήμερα δεν μπόρεσε να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ τα ίδια. Η ΑΕΚ έχει μία σταθερότητα. Αλλά δεν υπάρχουν αυτές οι διαφορές που λες ότι τα παιχνίδια είναι… χαμένα ή κερδισμένα εύκολα. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό».

Για τις ομάδες έκπληξη: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για εκπλήξεις. Καμία ομάδα κάνει κάτι σούπερ, ούτε είναι απογοήτευση μέχρι στιγμής».

Για τον ΠΑΟΚ: «Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό. Οι ποδοσφαιριστές είναι εγνωσμένης αξίας αλλά αυτό που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο δεν δικαιολογεί ούτε τα ονόματα τους ούτε την ιστορία που έχουν. Πέρυσι αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ και φέτος τον περίμενα καλύτερο».

Για τις προσδοκίες του κόσμου: «Στη Λάρισα έχουν δει πρωτάθλημα, τίτλους, Κύπελλα. Η πόλη είναι ΑΕΛ. Αυτό από μόνο του δημιουργεί προσδοκίες. Οπότε αυτομάτως δημιουργείται μεγαλύτερη πίεση. Σίγουρα θετικό είναι πως στην έδρα μας δείχνουμε καλό πρόσωπο. Αλλά δεν γίνεται να πάμε εκτός έδρας και να χάνουμε τόσο εύκολα. Η ομάδα αφού έχει τόσο υψηλές βλέψεις, θα πρέπει εκτός έδρας να κατακτήσει βαθμούς και να έχει καλές εμφανίσεις».

Για το γκολ του Κρίζμαν σχετικά με το αν μπήκε κατά λάθος: «Δεν μίλησα με τον Κρίζμαν. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να κάνει ένα τέλειο πλασέ και να πήγαινε δοκάρι».

Για την συνέχεια μετά την ισοπαλία: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Να μην επαναπαυτούμε σε αυτή την εμφάνιση για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Και να μπορέσουμε μακριά από την έδρα μας να κατακτήσουμε βαθμούς και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Αν το καταφέρουμε, είμαστε μέσα στο στόχο μας».

Για τα τελευταία περιστατικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Καταρχήν να πω κι εγώ περαστικά στον κ. Θεοδωρίδη γι’ αυτό που περνάει. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Μακάρι να τα καταφέρει και να βγει νικητής. Να ευχηθώ να μην υπάρχουν τέτοιες ανακοινώσεις μόνο όταν πρόκειται για θέματα υγείας. Πρέπει να αλλάξει το σκεπτικό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θεωρώ ότι είναι το πρόβλημα οι δηλώσεις ή τα λόγια. Είναι τεράστια η κουβέντα».

">http://