Βαθμολογία

Ισοπαλία αντί για νίκη ο Απόλλων Λάρισας (PICS)

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθει στα στάδιο Αλκαζάρ ο Απόλλων Λάρισας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου, όπως ονομάζεται πλέον).

Ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης είχε την ευκαιρία σε αυτό το δυνατό φιλικό παιχνίδι να τεστάρει γι άλλη μια φορά τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του, που πραγματικά απέδωσαν ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να ήταν και οι νικητές αυτού του παιχνιδιού, αν ήταν πιο λίγο πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια.

Ιδίως στο β΄ ημίχρονο ο Απόλλωνας Λάρισας ήταν εξαιρετικός, με πολύ γρήγορες και σωστές εναλλαγές της μπάλας, με συνεχές πρέσινγκ και αυτοματισμούς που αρχίζουν πλεον να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Μπρίτο στο 40′, με τους Λαρισαίους να απαντούν με τον Διβανέ στο 52′. Ευκαιρίες για να επικρατήσουν στο ματς είχαν και οι δύο πλευρές με περισσότερες ευκαιρίες για την λαρισινή ομάδα (4' Σαχινίδης, 28' Μαυριάς, 31' Ανδρέου, 57' Σουλίδης, 68' Βουτσιάς και στο 89' με τον Τσιλούλη να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και το σκορ να παραμένει στο 1-1), ωστόσο η φιλική συνάντηση δεν έβγαλε νικητή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Αγγελούλης με βοηθούς τους Καστακώστα και Μάνο, άπαντες από τον σύνδεσμο Λάρισας.

Απόλλων Λάρισας (Σ. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (64′ Κραβαρίτης), Σάββας (69′ Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β.(88′ Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας (77′ Ιορδανίδης), Χατζής (83′ Καμπέρης), Σουλίδης (69′ Τσιλούλης), Διβανές (74′ Μίλιτς), Σαχινίδης (77΄Ιβανίδης), Καρακατσάνης (64′ Βουτσιάς), Μαυριάς (74′ Τζάνης).

Απόλλων Πόντου (Δ. Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (78′ Φάμπιο), Καλί, Γεωργιάδης (75′ Μιλοσάβλιεφ), Συμελίδης, Ενλουντουλού (75′ Γκουγκούδης), Καλαϊτζίδης (60′ Καλογέρης), Κυβελίδης (70′ Ντούνγκα), Βεργώνης(78′ Λιόνης), Χασομέρης (7′ λ.τ. Μπρίτο), Σαμαράς (65′ Καπίας).