Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για το Μαυροβούνι

Αμπελωνιακός και Μαυροβούνι αναμετρήθηκαν την Κυριακή (1/10) σε ένα δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-2. Ο Αμπελωνιακός είχε χαμένα τετ α τετ στο 25’ και στο 30’ από τους Ψύρρα και Ελευθέρογλου. Στο 30’ ύστερα από κόρνερ του Τσετιροκλή ο Ψύρρας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Για το Μαυροβούνι χαμένο τετ α τετ στο 35’ από τον Παλάσκα, στο 50’ η κεφαλιά του Πεζή έφυγε άουτ. Στο 55’ το σουτ του Μπαντζέλα πήγε δίπλα από το δοκάρι.

Όμως χαμένα τετ α τετ και για τον Αμπελωνιακό στο δεύτερο μέρος είχαμε από τους Πατρίκου, Ψύρρα, Ελευθέρογλου και Κόκκινο. Στο 65’ η εκτέλεση φάουλ του Ακριβόπουλου και η κεφαλιά του Παλάσκα έφερε την ισοφάριση και στο 91’ το φάουλ εκτέλεσε ο Αθανασίου, ο Χατζής έσπασε την μπάλα με το κεφάλι και ο Μαντζαφούλης με πλασέ έκανε το τελικό 1-2.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Νταφούλης, Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Χατζούλης, Τσετιροκλής, Πατρίκου (80’ Καρυπίδης), Ψύρρας, Βούκιας, Ελευθέρογλου (65’ Κόκκινος).

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Καραποστόλης, Μπάγκας Α., Σάπιος, Μαντζαφούλης, Αθανασίου, Μπαντζέλας, Ν., Πάτας (8’ λ.τ. Φαρμάκης, 68’ Χατζής Κ.), Ακριβόπουλος (90’ Τριάδης), Κολοφούτης (80’ Σιδέρης), Πεζής, Παλάσκας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ