Βαθμολογία

Άνετο και ωραίο το Μακρυχώρι, 4-0 τη Μελία (PICS)

Άνετη νίκη πήρε σήμερα (1/10) ο Αετός Μακρυχωρίου απέναντι στην Ένωση Μελίας με 4-0 για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Καλύτερο το Μακρυχώρι στο σημερινό (1/10) παιχνίδι επικράτησε άνετα με 4-0 της Μελίας η οποία πάντως ήταν απειλητική στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιες φάσεις και να ψάχνει το τέρμα όμως η εμπειρία του Γκικούδη έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Στο 10' εκτέλεση φάουλ του Φουσίκα έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, τρία λεπτά αργότερα ο Τσιαπλές πήρε την κεφαλιά μες στη περιοχή με την μπάλα να γλείφει το κάθετο δοκάρι της Μελίας με το Μακρυχώρι να φτάνει στο 15' στο 1-0 με ωραίο μακρινό σουτ του Φουσίκα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κορέντη.

Η Μελία απείλησε στο 22' όταν σε αντεπίθεση ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος σε αντεπίθεση πάτησε περιοχή έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ και στο 28' με τον αδερφό του Γαρυφαλλόπουλο Δ. με τον Γκικούδη να διώχνει σωτήρια. Ενδιάμεσα στο 25' ο Φουσίκας έκανε ωραία ενέργεια αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο.

Στο 33' έγινε το 2-0 όταν ο Γαρυφαλλόπουλος Δ. έχασε τη μπάλα και ο Πάσσος που ακολούθησε τη φάση με ψύχραιμο πλασέ έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του. Τρία λεπτά μετά το 2-0 ο Φουσίκας εκμεταλλευόμενος λάθος των παικτών της Μελίας έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα στο 40' με το σουτ του Αλμυρούλη να φεύγει ψηλά άουτ.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Καλούσης έκανε μακρινό σουτ με τον Κορέντη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ ο Φουσίκας στο 63' έκανε σουτ με τον τερματοφύλακα της Μελίας να δηλώνει παρών, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη στο 70' όταν ο Σαμπάνης από πάσα του Μητσογιάννη με ιδανικό τελείωμα έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Καλούσης με μακρινό σουτ στο 78'.

Διαιτησία: Διαμάντης (Αρχοντής, Μάνος)

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Δάσσιος (79' Στογιάννης), Καπετάνι, Τσιαπλές, Αλμυρούλης, Μπουζόνας, Τσιαντούλης (67' Σαμπάνης), Καλούσης, Φουσίκας, Μπάσος (57' Μητσογιάννης), Τζίκα (77' Αλιαΐ).

Μελία (Βαγγέλης Τάχος): Κορέντης, Παναγιωτόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος Δ., Τσούλης (80' Καλογιάννης), Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Καρασμάνογλου, Παππάς, Γαρυφαλόπουλος Ο., Βούκωτος, Μπαζούλης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ