Βαθμολογία

Σκορ και θέαμα από την κ-17, 5-2 την Κέρκυρα

Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-2 πέτυχε σήμερα (1/10) η ομάδα της ΑΕΛ κ-17 απέναντι στη Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Στο γήπεδο του Τυρνάβου η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε εύκολα των Κερκυραιών παρότι οι τελευταίοι προηγήθηκαν στο σκορ, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πινακάς που πέτυχε χατ-τρικ.

Η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 7' για να ισοφαρίσει ο Μάριος Φουρκιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 22' πριν αναλάβει δράση ο Πινακάς. Με την συμπλήρωση του ημιώρου πέτυχε το 2-1 με ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 37' με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 3-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης οι Φαίακες μείωσαν σε 3-2, όμως ο Πινακάς με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 60' ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 4-2 με τον Φουρκιώτη να κάνει στο 70' το τελικό 5-2 ύστερα από πάσα του Μπουζούκη.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Κολοβός, Μαλούσι, Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ., Παπακωνσταντίνου, Πετάνι (46' Κόφφας), Δημόπουλος (60' Τέλλιος), Καμπέρης (70' Μαλάκος), Φουρκιώτης Μ., Πινακάς (80' Κουσκουρίνας), Μπουζούκης (65' Σταύρου).

Ο τεχνικός των «βυσσινί» Ζήσης Ζιάγκας μετά την λήξη της αναμέτρησης δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Νομίζω ότι παρόλο που κερδίσαμε με 5-2, με μεγάλο σκορ δηλαδή θεωρώ έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης για να πάμε καλύτερα. Ήμασταν σίγουρα καλύτεροι από τον αντίπαλο, είχαμε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη νίκη καθώς για μας ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία και μπάτζετ. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ