Βαθμολογία

Ιστορική νίκη για τα Βούναινα, 0-1 την Γιάννουλη

Νίκη για τα Βούναινα, πρώτη τους φετινή μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου μέχρι σήμερα (30/9) Δήμητρας Γιάννουλης για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο ματς έχασαν ευκαιρίες και μόλις στο 2' παρολίγον αυτογκόλ από την Γιάννουλη όταν ο Εμμανουήλ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ, ενώ στο 10' ο Μερτζανίδης Η. έκανε το σουτ για να διώξουν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 20' από κόρνερ του Σχοινά ο Καρέντζος μόνος του έκανε τη κεφαλιά για να διώξει ο Μαστοροδήμος, ενώ στο 35' ο Χατζηλιάδης βγήκε τετ-α-τετ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 50' από σέντρα του Χατζηλιάδη Γ. ο Καζάνι στόπαρε με το στήθος και στη συνέχεια με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα χαμένη ευκαιρία για τα Βούναινα όταν το πλασέ του Χατζηλιάδη Σ. αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 80' πλασέ του Ραπτόπουλου η μπάλα δίπλα στο δοκάρι. Όπως δήλωσε ο προπονητής της Γιάννουλης Βασίλης Μπακογιάννης, η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό για να αντιδράσει και για αυτό δεν τα κατάφερε.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Μπάμπαλης, Σέντζας, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης (63' Πουρνάρας), Γκατζούλης, Γκατσαμάγκας, Τσιαντούλης (63' Πετράκης).

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Τσανάς, Κατσιώτης, Καρέντζος, Χατζηλιάδης Γ., Σχοινάς (65' Γκομοσίδης), Χριστοδούλου Κ., Τριανταφυλλόπουλος, Μερτζανίδης Η., Καζάνι Γ. (82' Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ. (80' Ραπτόπουλος).