Βαθμολογία

Νίκη στο φινάλε για Φαλανιακό

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Φαλανιακός στην έδρα του Δαμασιακού για την 3η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ, στο ντεμπούτο του κ. Μπεριτζά στον πάγκο της ομάδας.

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Φαλανιακό στο 10' όταν ο Αλεξανδρής έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, δυο λεπτά αργότερα ο Τσιάλτας έκανε το σουτ η μπάλα πάνω στο τερματοφύλακα και στο 17' φανταστική ενέργεια Μαχαίρα, ο Αλεξανδρής κατέβασε τη μπάλα και με ευθύβολο σουτ έκανε το 0-1.

Στο 23' ο Τσιάλτας δεν βρήκε δίχτυα, ενώ στο 32' ο Δαμασιακός έφερε το ματς στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι του Τσιάλτα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σουγλής. Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος το σουτ του Λούτσου από πλευράς Δαμασιακού που πέρασε άουτ.

Δυνατό ξεκίνημα στην επανάληψη για τον Φαλανιακό που ήταν κυρίαρχος, αν και τη πρώτη φάση την είχε ο Δαμασιακός με την κεφαλιά του Τσιάλτα να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Παπαιωάννου, ενώ στο 79' το σουτ του Σουγλή εξουδετέρωσε ο Παπαιωάννου. Χαμένες ευκαιρίες για Φαλανιακό με τους Αλατά, Χατζή και Παπαγεωργίου για να φτάσουμε στο 90' και στη λύτρωση για τους φιλοξενούμενους όταν ύστερα από κόρνερ του Βαλσάμη, ο 17χρονος εξελίξιμος παίκτης Καρακίτσιος Ε. με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το τελικό 1-2.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Γκουτσουρέλας, Γεωργαντζάς, Μπακαΐμης (87' Βίδρας), Ιωαννίδης, Στόγκος, Τιούτιος (78' Μουσιάρης Δ.), Σουγλής, Μόκας, Καρατζόλης (65' Ραπτοτάσιος), Τσιάλτας, Λούτσος.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Αλεξανδρής (75' Καρακίτσιος Ε.), Πανταζής Η. (85' Τσακνάκης), Λυγούρας, Παπαγεωργίου, Αλατάς Γ. (70' Αλατάς Δ.).