Βαθμολογία

Κλήση ποδοσφαιριστών για τη μικτή Παίδων γεννηθέντων το 2005

Από την γραμματεία της Ένωσης, μετά από υπόδειξη του ενωσιακού προπονητή κ. Καμάκα, ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 02.10.2017 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση προεπιλογής για τη μικτή ομάδα των Παίδων για τους γεννημένους το 2005. Οι κατώθι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται στο Δημοτικό γηπεδο της Χάλκης στις 16.00. Χατζησαββίδης, Χριπάτσιος (Προμηθέας), Παπαγεωργίου, Μπαλαμώτης, Χρόνης, Μπογδάνος (Ηρακλής Λάρισας), Ζέρβας, Γίτσας, Χουλιάρας, Μπακαρός (Απόλλων Λάρισας), Νότας, Κωνσταντίνου (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Γκουντάρας (Μελιβοία), Χατζής (Πελασγιώτις), Μανώλης, Τάτσης, Καλόγηρος, Σχοινάς (Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ), Αντωνίου, Μαρούδας, Χριστόπουλος, Βασιλειάδης, Καρδέλης (Αμπελόκηποι), Γκούλιος, Γκόλτσιος, Μασούρας, Κανιούρας, Σκούπρας, Καρατσούλιας (Μπαράζ Πηνειός), Αλεξίου, Βίρλας, Γαργάλας, Χασιώτης (Ολύμπικ)

Στις προπονήσεις προεπιλογής οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσέρθουν στο γήπεδο, έχοντας μαζί τους αθλητική στολή προπόνησης, ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες. Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί προς όλους τους εμπλεκομένους (συλλόγους και ποδοσφαιριστές) πως με βάση τον ΚΑΠ της ΕΠΟ, η άρνηση ή η αδικαιολόγητη απουσία σε κλήση των προπονητών της μικτής επιφέρει κυρώσεις στα σωματεία αλλά και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 6 τα σωματεία που απαγορεύουν ή δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή ποδοσφαιριστή τους σε προπονήσεις ή αγώνες των πρωταθλημάτων προεπιλογής των εθνικών ομάδων αποκλείονται κάθε φορά από τον πρώτο επόμενο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου.
Αντιστοίχως στο άρθρο 7 ορίζεται ότι “Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, εγγεγραμένος σε σωματείο οφείλει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΠΟ ή την οικεία ένωση […] εφ’ όσον και όταν προσκληθεί. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ή άρνησης αυτού, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές ημέρες”.