Βαθμολογία

ΠΑΟ – ΠΑΣ 2-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 με δυο γκολ σε τρία λεπτά 11', 13' και πανηγύρισε μαζί με περισσότερους από 12.000 κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα φωνάζοντας "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ".

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και ο κόσμος του θα τον κρατήσει στα δύσκολα όπως φώναζαν περισσότεροι από 12.000 φίλοι του τριφυλλιού στη νίκη των πράσινων με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο αντίδραση, κέρδισε τον ΠΑΣ με δυο γκολ σε τρία λεπτά και άκουσε τον κόσμο του να φωνάζει ρυθμικά "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ" ενώ μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και οι παίκτες των πράσινων γνώρισαν την αποθέωση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρινός Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ (78' Δώνης), Άλτμαν (60' Λουντ), Βιγιαφάνιες (69' Μουνιέ), Μολίνς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (65' Ναδάλες), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56' Κόντε), Μανθάτης (59' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης, Γιάκος.

Γκολ: 11' Μιχαήλ (αυτογκόλ), 13' Μολίνς.