Βαθμολογία

Με Καλαμαριά στο Αλκαζάρ ο Απόλλων Λάρισας

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο Απόλλων Λάρισας αύριο Κυριακή (01/10, 17.00) στο γήπεδο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (ή Πόντου, όπως μετονομάσθηκε τελευταία).

Ο κ. Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει την ευκαιρία για άλλη μια φορά να βγάλει απαραίτητα συμπεράσματα σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, τρεις εβδομάδες πριν την (υπέρ το δέον, καθυστερημένη) επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Μετά την σαββατιάτικη προπόνηση που έγινε το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Τερψιθέας, ο τεχνικός της λαρισινής ομάδος αποφάσισε να πάρει κοντά του, όλους τους παίκτες, πλην των Ανδρέα Λσαμπρόπουλου, που είχε μια ενόχληση στην γάμπα και Χρήστου Αγρόδημου που ..."κληρονόμησε" μια τενοντίτιδα στο γόνατο, από το προηγούμενο φιλικό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Και οι δύο παίκτες έμειναν προληπτικά εκτός του αυριανού φιλικού, ενώ θα πάρουν μέρος κανονικά στην προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας (02/10).
 
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης με βοηθούς τους Καρακώστα - Μάνο, άπαντες του συνδέσμου Λάρισας. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ανοίξει μόνον η Θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ και η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.