Βαθμολογία

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 0-3

Το νικηφόρο σερί του συνέχισε σήμερα (30/9) η ομάδα του Παναιτωλικού η οποία νίκησε στα Περιβόλια τον Πλατανιά με 3-0 στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν πολύ καλή στο σημερινό παιχνίδι, εξ ου και το τελικό 0-3 και με τη νίκη αυτή έφτασε τους οκτώ βαθμούς, προσπερνώντας τον Πλατανιά που έμεινε στους έξι, σε αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Στο 12' από λάθος της άμυνας του Πλατανιά ο Μάζουρεκ έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Ρόσα που νικήθηκε από τον Κοκκαλά, όμως ο Ντίας πήρε το ριμπάουντ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1, ενώ στο 43' ο Ρόσα με εντυπωσιακό σουτ έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 0-3 πέτυχε στο 79' ο Ντίας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς (46' Πατράλης), Κοροβέσης (46' Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσκικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μάζουρεκ, Ρόσα (58' Λόπες), Ντίας.