Βαθμολογία

Ήττα στο φινάλε για την κ-20

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε σήμερα (30/9) το μεσημέρι η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο των Γόννων με την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει έστω το βαθμό της ισοπαλίας δεχόμενη τέρμα δυο λεπτά πριν το φινάλε από τον Κόζακ.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σουλούκος, Αναγνώστης, Πλατάνας (20' λ.τ. Κυρμιτζής), Καρατάσιος, Καλούσης, Καραθάνος, Μπικάνος (80' Ζαρμίδης), Νούσιος, Μορφάκης, Μακρής, Γαλεάδης (65' Μασούρας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μούτσα, Λύρατζης, Τσαούσης, Δημητρίου , Διαμαντής, Χατζηδίμπας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός (70' Παπαδόπουλος), Κόζακ, Γαϊτανίδης (78' Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (58' Δούμτσης).

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της κ-20 κ. Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr:

«Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα όποιο και να ταν αυτό ακόμα και νίκη να ήταν, έχω μια εβδομάδα στην ομάδα είναι θεωρώ τιμή για όποιον έχει τη θέση του προπονητή νέων στην ομάδα της ΑΕΛ γιατί η ιστορία της ΑΕΛ γράφτηκε με ταλαντούχους παίκτες του νομού, κάτι που δεν γίνεται τώρα. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι στο μεγαλείο, την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΛ, να αλλάξουμε πράγματα, υπάρχει διάθεση να γίνει, το χρονικό διάστημα είναι μικρό και πρέπει άμεσα η ομάδα να δομηθεί με τον καλύτερο τρόπο, γιατί πολλές φορές υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τις τύχες της ομάδας και υπάρχουν κάποιοι δεύτεροι, τρίτοι που δεν επιτρέπουν να γίνουν σωστά κάποια πράγματα.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είμαστε ΑΕΛ και πρέπει να κοιτάζουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, παίζαμε με μια ομάδα με με τεράστιο μπάτζετ ακόμα και στις υποδομές της, βγάλαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, δεχτήκαμε όμως ένα γκολ στο 88' και χάσαμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να γίνουμε ΑΕΛ και να καταλάβουμε την ομάδα που εκπροσωπούμε».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ